Alternate Text

ΝΕΑ

29
ΜΑΡ
2019

Η πρώτη εθνική διάκριση για το LOTify της OnLine Data

To βραβείο καινοτομίας απέσπασε η OnLine Data στο πλαίσιο του 9ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης e-Government Forum, για την πρωτοποριακή πλατφόρμα LOTify . Το E-Government Forum είναι το θεσμικά αναγνωρισμένο συνέδριο για την ηλεκτρονική...


To βραβείο καινοτομίας απέσπασε η OnLine Data στο πλαίσιο του 9ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης e-Government Forum, για την πρωτοποριακή πλατφόρμα LOTify. Το E-Government Forum είναι το θεσμικά αναγνωρισμένο συνέδριο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση στο οποίο συμμετέχουν σημαντικά στελέχη από τον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα και διοργανώνεται από την εταιρεία Teamworks

To βραβείο απονεμήθηκε στον Πρόεδρο της OnLine Data, Νικόλαο Ροδόπουλο, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά, «Η ενσωμάτωση του ψηφιακού μετασχηματισμού στις κρατικές διοικητικές δομές μπορεί να αλλάξει ανατρεπτικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα ο δημόσιος τομέας, ο οποίος αποκτώντας τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί να μετεξελιχθεί βοηθώντας ουσιαστικά στην αποδοτικότητα του κράτους, περιορίζοντας τις άσκοπες δαπάνες και προσφέροντας πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες στους πολίτες. Με αυτό το όραμα δημιουργήσαμε την καινοτόμο πλατφόρμα LOTify και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την επίσημη παρουσίασή της ήδη έχει ξεκινήσει να διακρίνεται εντός της επικράτειας».

To LOTify της OnLine Data είναι μία καινοτόμος, εύχρηστη πλατφόρμα που βοηθά στον εντοπισμό των ύποπτων, παράνομα εισαχθέντων παρτίδων ποτών στην ελληνική επικράτεια. Η πλατφόρμα LOTify της OnLine Data παραχωρήθηκε δωρεάν από την Ένωση Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών (ΕΝΑΠΑΠΕ) και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ) στο Υπουργείο Οικονομικών για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου των αλκοολούχων ποτών, η οποία αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό όπλο στα χέρια των ελεγκτικών αρχών της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της ενότητας «Βασικές πολιτικές υλοποίησης και ανάπτυξης ολοκληρωμένων συστημάτων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», η Μαρία Βλαχογιάννη, Manager Business Analysis Department της OnLine Data παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας της πρωτοποριακής πλατφόρμας LOTify, ενώ ο Πρόεδρος της OnLine Data, Νίκος Ροδόπουλος, συμμετέχοντας στο τελευταίο πάνελ με θέμα, «Στρατηγικές, πολιτικές και υλοποίηση έργων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Οι Εμπειρίες και ο μετασχηματισμός σε πράξη» μίλησε για την αναγκαιότητα μετατροπής των κρατικών δομών από εσωστρεφή σε εξωστρεφή συστήματα που θα μπορούν να λειτουργούν με ταχύτητα προς όφελος των πολιτών. 
14
ΜΑΡ
2019

LOTify με την υπογραφή της OnLine Data

Η νέα πλατφόρμα ιχνηλασιμότητας για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου των αλκοολούχων ποτών, η οποία αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό όπλο στα χέρια των ελεγκτικών αρχών της χώρας, φέρει ελληνική υπογραφή και αναπτύχθηκε από την εταιρεία...

Η νέα πλατφόρμα ιχνηλασιμότητας για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου των αλκοολούχων ποτών, η οποία αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό όπλο στα χέρια των ελεγκτικών αρχών της χώρας, φέρει ελληνική υπογραφή και αναπτύχθηκε από την εταιρεία πληροφορικής OnLine Data.

To LOTify είναι μία καινοτόμος, εύχρηστη πλατφόρμα που βοηθά στον εντοπισμό των ύποπτων και παράνομα διακινούμενων αλκοολούχων ποτών στην ελληνική επικράτεια. Το LOTify είναι μία ολοκληρωμένη ψηφιακή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από την OnLine Data για λογαριασμό της Ένωσης Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών (ΕΝΑΠΑΠΕ) και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ).

Οι ελεγκτικές αρχές, ΑΑΔΕ, ΣΔΟΕ κ.λπ. μέσα από τη χρήση του LOTify θα μπορούν κατά τη διάρκεια των ελέγχων τους να αναγνωρίζουν τη νομιμότητα ή την υποψία παράνομης διακίνησης για την κάθε ελεγχόμενη φιάλη.

Το LOTify ξεκινά την πιλοτική εφαρμογή του με το 80% των παραγωγών και εισαγωγέων να έχουν ήδη εγγραφεί στην πλατφόρμα, ενώ στόχος είναι να επεκταθεί και στους μικρούς παραγωγούς.

Σύμφωνα με τον κ. Νικόλαο Ροδόπουλο, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της OnLine DATA, «Η ανάπτυξη του LOTify είναι μια μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα έργου που ανέλαβε το συγκεκριμένο project της εταιρείας μας, καθώς στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ένα εργαλείο αιχμής για το χώρο της πληροφορικής που μέσα από τη χρήση του θα αποτελεί ουσιαστικό αρωγό για τις ελεγκτικές αρχές, όχι μόνο για την καταγραφή του λαθρεμπορίου ποτών, αλλά κυρίως για την υγεία των πολιτών, που πολλές φορές δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό που καταναλώνουν στα κέντρα διασκέδασης. To LOTify οικοδομήθηκε με βάση την εμπειρία της αγοράς σχετικά με το λαθρεμπόριο. Είναι η πρώτη φορά στην Ελληνική πραγματικότητα  που ο ιδιωτικός και δημόσιος τομέας συμπράττουν. Με κοινό όραμα την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης εμπορευμάτων και την ανάδειξη της νόμιμης και υγειούς επιχειρηματικότητας.

».

Σε πρώτη φάση, κατά την πιλοτική εφαρμογή της πλατφόρμας LOTify της OnLine DATA θα εκπαιδευτούν και θα πιστοποιηθούν 200 ελεγκτές της ΑΑΔΕ οι οποίοι θα μπορούν να αξιοποιήσουν την πλατφόρμα για την ελεγκτική τους εργασία.

Η πλατφόρμα LOTify της OnLine Data παραχωρήθηκε δωρεάν από την Ένωση Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών (ΕΝΑΠΑΠΕ) και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ) προς την ΑΑΔΕ και το Υπουργείο Οικονομικών και παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στο τελωνείο του αεροδρομίου  «Ελευθέριος Βενιζέλος», παρουσία της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, του Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ Σταύρου Θωμαδάκη, του Προέδρου  της Ένωσης Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών Ισίδωρου Ρεβάχ  και του Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων και Αλκοολούχων Ποτών Νίκου Καλογιάννη.

07
ΜΑΡ
2019

Άρθρο στην Εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data σε άρθρο του στην εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ...
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data σε άρθρο του στην εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ


03
ΔΕΚ
2018

Η Online Data είναι Bronze Sponsor στο 20ο Greek ICT Forum

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data θα μιλήσει στο panel "οι επιχειρηματικές στρατηγικές μέσα από τις ψηφιακές τεχνολογίες". Θα αναπτύξει τις επενδυτικές στρατηγικές της εταιρείας και το πλάνο εξέλιξής της μέχρι και το 2023. ...
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data θα μιλήσει στο panel "οι επιχειρηματικές στρατηγικές μέσα από τις ψηφιακές τεχνολογίες". Θα αναπτύξει τις επενδυτικές στρατηγικές της εταιρείας και το πλάνο εξέλιξής της μέχρι και το 2023.


03
ΣΕΠ
2018

Η OnLine Data στην 83η ΔΕΘ

Στο κέντρο της επιχειρηματικότητας και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Περίπτερο 2 / Stand 6), η εταιρία μας θα παρουσιάσει τις καινοτόμες πλατφόρμες και λύσεις της για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τα Logistics .  ...

Στο κέντρο της επιχειρηματικότητας και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Περίπτερο 2 / Stand 6), η εταιρία μας θα παρουσιάσει τις καινοτόμες πλατφόρμες και λύσεις της για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τα Logistics06
ΙΟΥΝ
2018

Χρυσό βραβείο για την ONLINE DATA στα Supply Chain Awards 2018

Χρυσό Βραβείο έλαβε η OnLine Data στα SUPPLY CHAIN AWARDS 2018 για την πρωτοποριακή πλατφόρμα WeSea Web Maritime Suite. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρείας Νικόλαος Ροδόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που έχουν εργαστεί πάνω σε αυτό το...
Χρυσό Βραβείο έλαβε η OnLine Data στα SUPPLY CHAIN AWARDS 2018 για την πρωτοποριακή πλατφόρμα WeSea Web Maritime Suite. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρείας Νικόλαος Ροδόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που έχουν εργαστεί πάνω σε αυτό το εξαιρετικά καινοτόμο έργο. Μαζί του, στην παραλαβή του βραβείου, οι: Ειρήνη Βασιλάκου-Μπούρη, Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου και Μαρία Βλαχογιάννη.

Η Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, στο κτήμα Αριάδνη στην Βαρυμπόμπη. Tα βραβεία διοργανώθηκαν από το Supply Chain Institute και την Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics. Στον χώρο παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας, εκπροσώπους Υπουργείων, Συνδέσμων και δημοσιογράφοι. Τα έργα αναδείχθηκαν από ανεξάρτητη  Κριτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από εξέχοντες ακαδημαϊκούς και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, μέσω αδιάβλητης online διαδικασίας.


21
ΜΑΙ
2018

Άρθρο του Νίκου Ροδόπουλου στο MARKET POST

Άρθρο του Νίκου Ροδόπουλου, Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου

Follow link

29
ΙΑΝ
2018

Η OnLine Data και η Entersoft συνάπτουν στρατηγική εμπορική συνεργασία

Η OnLine Data και η Entersoft συνάπτουν στρατηγική εμπορική συνεργασία Η OnLine Data είναι μια δυναμική εταιρεία πληροφορικής που συμπληρώνει 30 χρόνια δραστηριότητας στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, με μερίδιο πάνω από 95% στις Διεθνείς και...

Η OnLine Data και η Entersoft συνάπτουν στρατηγική εμπορική συνεργασία

Η OnLine Data είναι μια δυναμική εταιρεία πληροφορικής που συμπληρώνει 30 χρόνια δραστηριότητας στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, με μερίδιο πάνω από 95% στις Διεθνείς και Εθνικές Μεταφορές, Αποθηκεύσεις, 3PL και Διανομές.

Η Entersoft στα 15 έτη λειτουργίας της, διατηρεί 4 θυγατρικές σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε 16 χώρες και έχει υλοποιήσει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας σε πάνω από 2.500 μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ το 2017 παρουσίασε το νέο, καινοτόμο προϊόν της, Entersoft WMS, το οποίο στοχεύει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του Supply Chain & Logistics.

Οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση και προώθηση από την OnLine Data του Entersoft WMS στον χώρο των Βιομηχανικών και Εμπορικών επιχειρήσεων, καθώς και του Entersoft EBS/ERP σε εξειδικευμένους πελάτες.
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία των δύο εταιρειών, η εξειδίκευση της OnLine Data στις λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και η καινοτομία των ολοκληρωμένων συστημάτων της Entersoft, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία.

Ο Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Entersoft A.E. δήλωσε σχετικά:
«Η συνεργασία με μια καταξιωμένη Ελληνική εταιρεία, όπως η OnLine Data και η κοινή πελατοκεντρική μας φιλοσοφία σηματοδοτούν τη στρατηγική ανάπτυξης και των δυο εταιρειών στον χώρο του Supply Chain, μέσω της εκμετάλλευσης του πρωτοποριακού Entersoft WMS και της μεγάλης εμπειρίας του νέου μας συνεργάτη στον απαιτητικό αυτό χώρο».

Ο Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data τονίζει: 
«Βρισκόμαστε σε μια εποχή συνεργειών. Αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα μέσα από τη στρατηγική συνεργασία μας με την Entersoft, στο πλαίσιο κοινών δράσεων σε συγκεκριμένους τομείς της βιομηχανίας και του εμπορίου».
29
ΙΑΝ
2018

Το 3ο Freight Forwarding είναι γεγονός

Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2017 -  Η πιο καταξιωμένη εσπερίδα στην ελληνική αγορά, με επίκεντρο το Freight Forwarding, διοργανώνεται για 3 η συνεχόμενη χρονιά από το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας, στις 13 Φεβρουαρίου 2018, με τίτλο: Digital Freight...

Αθήνα, 5 Φεβρουαρίου 2017 -  Η πιο καταξιωμένη εσπερίδα στην ελληνική αγορά, με επίκεντρο το Freight Forwarding, διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά από το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας, στις 13 Φεβρουαρίου 2018, με τίτλο: Digital Freight Forwarding Transformation και τελεί υπό την αιγίδα των EEL, ΟΦΑΕ, ΠΕΕΔ, ΣΥΝΔΕΕ&L.

Η βασική θεματολογία της εσπερίδας χωρίζεται σε τρεις ενότητες. Κατά τη διάρκεια της 1ης  ενότητας, η οποία είναι προσανατολισμένη στην ψηφιοποίηση των πληροφοριών και των εγγράφων μεταφοράς, αναμένεται να αναδειχθεί ο τρόπος με τον οποίο επιταχύνονται οι διαδικασίες όταν ψηφιοποιούνται, αλλά και πως εξαλείφονται οι πιθανότητες λαθών με την παράλληλη μείωση κόστους διαχείρισης -ακόμα και κατά 5€ ανά παραγόμενο έγγραφο. Στην ίδια ενότητα θα παρουσιαστούν τα: e-CMR, e-δελτίο αποστολής, e-τιμολόγιο, e-φορτωτική, ψηφιακά πιστοποιητικά, e-Bill of Landing (e-BoL), ηλεκτρονική/ ψηφιακή υπογραφή, ενώ εκπρόσωποι των φορέων της αγοράς  (ΟΦΑΕ, ΣΥΝΔΔΕ&L, ΠΕΕΔ και EEL) θα τοποθετηθούν στο θέμα της ψηφιοποίησης της ελληνικής εμπορευματικής μεταφοράς και στους λόγους που περιορίζουν σήμερα τη χρήση ηλεκτρονικού τιμολογίου στο 3% των συναλλαγών. Τέλος, θα καταγραφεί η ωφέλεια των επιχειρήσεων από την ενοποίηση κερματισμένων συστημάτων και εντύπων μεταφοράς (CMR, BoL, Air-waybill, packing list, Cargo Manifest, Dangerous goods declaration, κλπ) σε ένα ενιαίο digital freight document.

Στη 2η  ενότητα θα αναπτυχθεί το θέμα του νέου κανονισμού για την προστασία των προσωπικών δεδομένων GDPR που θα εφαρμοστεί υποχρεωτικά σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση από τις 25 Μαΐου 2018. Τι συνεπάγεται το GDPR για τις μεταφορές, τι πρέπει να κάνουν οι εταιρείες του κλάδου για να αποφύγουν δυσβάσταχτα πρόστιμα  που μπορεί να φτάσουν από το 2% έως το 4% του τζίρου τους, αλλά και πως μπορούν να αξιοποιήσουν όλα τα δεδομένα που διαθέτουν;

Η εσπερίδα θα ολοκληρωθεί με την 3η ενότητα, θέμα της οποίας είναι οι «τεχνολογίες ψηφιοποίησης». Στην εποχή του Internet of Things, των Omni-channel και του B lock chain η ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα φαίνεται να κινείται με μειωμένες ταχύτητες σε σχέση με τους ρυθμούς που απαιτούν οι εξελίξεις. Πως μπορεί να αλλάξει αυτό μέσα από την επέκταση του POD/IOD και πως μπορεί να ενσωματωθεί η ψηφιοποιημένη πληροφορία στο last mile. Στη συγκεκριμένη ενότητα θα παρουσιαστούν οι λύσεις του Control Tower και  real time διαχείριση μέσων μεταφοράς εμπορευμάτων, μαζί με τα data analytics για τη βελτίωση του transport planning.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε εξαγωγικές και εισαγωγικές επιχειρήσεις, διεθνείς Freight Forwarders, 3PLs, ναυτιλιακές εταιρείες και πρακτορεία, επιχειρήσεις διεθνών οδικών μεταφορών, ταχυμεταφορικές με διεθνές δίκτυο, αεροπορικές, σιδηροδρομικές και συνδυασμένων μεταφορών, επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μεταφορικές υποδομές & αυτοκινητοδρόμους, προμηθευτές συστημάτων πληροφορικής, ασφαλιστικές, εταιρίες leasing μεταφορικού εξοπλισμού και παγίων, κ.ά.

Το Digital Freight Forwarding Transformation θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Holiday Inn Αττικής Οδού, από τις 16.30-21.00.  Διεξάγεται με την επιστημονική υποστήριξη της Planning και τη Χρυσή Χορηγία  των εταιρειών OnLine Data και ORTEC.

Χορηγοί: Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών, PTL και Goldair Cargo.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Car & Truck, Logistics Leader, Logistics & Management, Supply Chain & Logistics, Supplychain.gr, Τροχοί & ΤIR.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: http://www.scisce.eu/uploads/FF3_programma_new.pdf


23
ΝΟΕ
2017

Ομιλία του Προέδρου της OnLine Data στο Container & Ports Infrastructure Conference 2017

Σημαντική η τοποθέτηση του Προέδρου της OnLine Data & Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics κ. Νικόλαου Ροδόπουλου, στο 1ο συνέδριο Containers & Port Infrastructure που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κτίριο Παπαστράτου. "Ports vs...

Σημαντική η τοποθέτηση του Προέδρου της OnLine Data & Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics κ. Νικόλαου Ροδόπουλου, στο 1ο συνέδριο Containers & Port Infrastructure που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κτίριο Παπαστράτου.

"Ports vs Hinterlands - Maritime Supply Chain & Logistics: Hinterland infrastructure supports port growth. Port relevant entrepreneurship can provide port growth and can be a valuable link for maritime value chain"

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση στον ακόλουθο σύνδεσμο : http://containerandport.boussiasconferences.gr/default.asp?pid=23&la=1&pwID=65528
ΣΕΠ
2017

Εσπερίδα για την Ψηφιακή Διαχείριση Εγγράφων - Συνδιοργάνωση Fujitsu & Online Data

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η εσπερίδα που διοργανώθηκε στην Αίγλη Ζαππείου από τις εταιρείες Οnline Data & Fujitsu, με θέμα την Ψηφιακή Διαχείριση Εγγράφων. Η OnLine Data παρουσίασε, σε συνεργασία με την Fujitsu, το νέο καινοτόμο...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η εσπερίδα που διοργανώθηκε στην Αίγλη Ζαππείου από τις εταιρείες Οnline Data & Fujitsu, με θέμα την Ψηφιακή Διαχείριση Εγγράφων.

Η OnLine Data παρουσίασε, σε συνεργασία με την Fujitsu, το νέο καινοτόμο προϊόν της, "UniDoMS", που έχει ως σκοπό την ελαχιστοποίηση του χρόνου και του όγκου αρχειοθέτησης εγγράφων, καθώς και τη βελτιστοποίηση της χρήσης, παραλαβής, αποστολής, συντήρησης και αποθήκευσής τους.

Η ιδιαίτερα εντυπωσιακή προσομοίωση της λειτουργίας του UniDoMS, που έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, πρόβαλλε όλα τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος, δίνοντας έμφαση στην ευκολία διαχείρισής του, στην ταχύτητα ανταπόκρισης, αλλά και στην συνδεσιμότητα με όλα τα προγράμματα που μπορεί να διαθέτει μια επιχείρηση.

Το UniDoMS έχει ήδη εφαρμοστεί πιλοτικά, με εξαιρετικά αποτελέσματα, σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία και την εφοδιαστική αλυσίδα. Το UniDoMS έχει συνδράμει όχι μόνο στην άμεση και απόλυτα σωστή αρχειοθέτηση, αλλά παράλληλα στη μείωση της λειτουργικής δαπάνης των επιχειρήσεων που το χρησιμοποιούν.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι κκ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data και Dirk Devogelaere, Regional Sales Manager MedNA,PFU- Fujitsu Group.11
ΣΕΠ
2017

Εσπερίδα για την Ψηφιακή Διαχείριση Εγγράφων - Συνδιοργάνωση Fujitsu & Online Data11
ΜΑΙ
2017

Συνεργασία Online Data & Pencil Team

Η OnLine Data AE και η PencilTeam AE βρίσκονται μαζί σε μια νέα προσπάθεια παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τον χώρο του διαδικτύου. ...
Η OnLine Data AE και η PencilTeam AE βρίσκονται μαζί σε μια νέα προσπάθεια παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών για τον χώρο του διαδικτύου.


01
ΜΑΡ
2017

Η Online Data είναι χρυσός χορηγός στο 2ο ετήσιο συνέδριο Freight Forwarding

Η Online Data είναι χρυσός χορηγός του 2ου ετήσιου συνεδρίου Freight Forwarding, το οποίο θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου 2017 (16:30-21:00), στο ξενοδοχείο Holiday Inn. ...

Η Online Data είναι χρυσός χορηγός του 2ου ετήσιου συνεδρίου Freight Forwarding, το οποίο θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου 2017 (16:30-21:00), στο ξενοδοχείο Holiday Inn.


31
ΙΑΝ
2017

Η Online Data χορηγός στο συνέδριο LOGISTICS LEADER

Η OnLine Data είναι χορηγός στο συνέδριο του περιοδικού Logistics Leader, το οποίο διοργανώνεται την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, στο Elefsina Hotel. Το συνέδριο τελεί με την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της Ελληνικής Εταιρείας Logistics και την...

Η OnLine Data είναι χορηγός στο συνέδριο του περιοδικού Logistics Leader, το οποίο διοργανώνεται την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, στο Elefsina Hotel. Το συνέδριο τελεί με την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της Ελληνικής Εταιρείας Logistics και την επιστημονική επιμέλεια της Re.De-Plan AE Consultants.

27
ΟΚΤ
2016

H Online Data παρούσα στο 18ο Συνέδριο Infocom World 2016

Η OnLine Data μετέχει στο 18ο Συνέδριο Infocom World 2016, το οποίο διεξάγεται την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στο Divani Caravel Hotel. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας συναντήσουμε στο περίπτερό μας και να σας παρουσιάσουμε τη νέα γκάμα προϊόντων που...
Η OnLine Data μετέχει στο 18ο Συνέδριο Infocom World 2016, το οποίο διεξάγεται την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στο Divani Caravel Hotel.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας συναντήσουμε στο περίπτερό μας και να σας παρουσιάσουμε τη νέα γκάμα προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα και την Κύπρο, μαζί με τα κορυφαία πληροφοριακά συστήματα που μας έχουν τοποθετήσει στις ηγέτιδες εταιρείες λογισμικού στην Ελλάδα.

18
ΟΚΤ
2016

Συμμετοχή της Online Data στην έκθεση MED BUSINESS EXPO-NICOSIA-CYPRUS

Η OnLine Data, σε συνεργασία με την DIPA Business Services και το Πανευρωπαϊκό cluster "The Business Solutions Network", θα παρευρίσκεται στις 21 & 22 Οκτωβρίου στο καινοτόμο συνέδριο & έκθεση MED BUSINESS EXPO, με περίπτερο στην αίθουσα...


Η OnLine Data, σε συνεργασία με την DIPA Business Services και το Πανευρωπαϊκό cluster "The Business Solutions Network", θα παρευρίσκεται στις 21 & 22 Οκτωβρίου στο καινοτόμο συνέδριο & έκθεση MED BUSINESS EXPO, με περίπτερο στην αίθουσα FILOXENIA και ομιλίες των στελεχών της.

To Σάββατο 22/10 στις 14:40, ο πρόεδρος της OnLine Data, κος Ροδόπουλος Νικόλαος, θα αναπτύξει το θέμα "Enterprise Business Ecosystems - The new approach of digital technology and information management".
05
ΟΚΤ
2016

Online Data: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος eScan & MailScan

Σε αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με την αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία MicroWorld Technologies προχώρησε η OnLine Data, αποτελώντας πλέον τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των καινοτόμων Antivirus και Internet Security προϊόντων eScan &...


Σε αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με την αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία MicroWorld Technologies προχώρησε η OnLine Data, αποτελώντας πλέον τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των καινοτόμων Antivirus και Internet Security προϊόντων eScan & MailScan, τα οποία διαθέτει από τον Οκτώβριο του 2016 στην Ελληνική αγορά.

Το eScan και το MailScan είναι πρωτοποριακά στο είδος τους προγράμματα που επιλύουν τρέχουσες και εξελισσόμενες απειλές του κυβερνοχώρου, με πιστοποιήσεις και βραβεία από διεθνείς οργανισμούς.

Από οικιακές ή μικρές εταιρικές ανάγκες, έως τις υψηλές απαιτήσεις πολυάριθμων χρηστών μεγάλων επιχειρήσεων, το eScan και το MailScan μπορούν να καλύψουν άμεσα και με αποτελεσματικότητα οποιαδήποτε επίθεση από ιούς ή κακόβουλα λογισμικά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Διατίθενται σε 15 γλώσσες και είναι απολύτως συμβατά με συστήματα Windows, Mac, Android και Linux, με όλους τους mail servers, καθώς και με όλες τις συσκευές –υπολογιστές, κινητά, tablets.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data, κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας, «Επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στην ευρύτερη αγορά προϊόντων πληροφορικής με ένα πραγματικά πολύ ισχυρό εργαλείο που πιστεύουμε ότι θα κάνει τη διαφορά. Όχι μόνο γιατί έχει αξιολογηθεί ως ένα από τα κορυφαία του είδους του στα συγκριτικά tests που έχουν γίνει, αλλά κυρίως γιατί μπορεί να καλύψει μια ευρεία γκάμα απαιτήσεων. Αυτό δίνει σε εμάς τη δυνατότητα να διευρύνουμε την αγορά στην οποία απευθυνόμαστε». Επίσης, διευκρίνισε ότι το "πακέτο" της νέας λύσης, είτε αφορά σε small office κοινό είτε σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, διατίθεται στην ελληνική αγορά σε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές τιμές.

Το eScan & το ΜailScan είναι προϊόντα της MicroWorld Technologies, ηγέτιδας εταιρείας λύσεων προστασίας περιεχομένου υπολογιστών (Anti-Virus, Anti-Spyware, Anti-Spam, κ.ά). Η MicroWorld Technologies έχοντας ένα από τα πλέον πρωτοπόρα Τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης στο χώρο της προστασίας δεδομένων από ιούς, εδρεύει στις ΗΠΑ και διαθέτει περισσότερους από 50.000 συνεργάτες σε πάνω από 190 χώρες σ’ όλο τον κόσμο.
30
ΣΕΠ
2016

Μνημόνιο συνεργασίας με τις εταιρείες DIPA Business Solutions Ltd και LogosNet Services Ltd

Η Online Data υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τις εταιρείες DIPA Business Solutions Ltd και LogosNet Services Ltd. Δείτε περισσότερα : ONLINEDATA Δελτίο τύπου.pdf ...

Η Online Data υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τις εταιρείες DIPA Business Solutions Ltd και LogosNet Services Ltd.

Δείτε περισσότερα : ONLINEDATA Δελτίο τύπου.pdf
06
ΣΕΠ
2016

Στρατηγική συνεργασία της Online Data με την Storage Craft

Η Online Data προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Storage Craft, αποτελώντας πλέον Platinum Partner της. Δείτε περισσότερα : ONLINEDATASTORAGECRAFT.pdf ...

Η Online Data προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Storage Craft, αποτελώντας πλέον Platinum Partner της.

Δείτε περισσότερα : ONLINEDATASTORAGECRAFT.pdf
28
ΙΟΥΝ
2016

Ολοκλήρωση του 1ο workshop για την Κοστολόγηση Διαδικασιών Logistics

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθές το 1ο σεμινάριο για την «Κοστολόγηση Διαδικασιών Logistics» που πραγματοποιήθηκε από την OnLine Data και την OPTILOG Advisory Services. Στελέχη επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, αλλά...


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθές το 1ο σεμινάριο για την «Κοστολόγηση Διαδικασιών Logistics» που πραγματοποιήθηκε από την OnLine Data και την OPTILOG Advisory Services.

Στελέχη επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, αλλά και Βιομηχανικών, Μεταποιητικών και Εμπορικών εταιρειών παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις των ομιλητών.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η παροχή της απαραίτητης θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης (hands-on experience, με εξειδικευμένα εργαλεία κοστολόγησης) σε στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να εφαρμόσουν τη μέθοδο της κοστολόγησης Activity-based costing, έτσι ώστε να προσδιορίζουν με ακρίβεια και ταχύτητα τα κόστη τους με βάση τις απαιτήσεις των πελατών τους.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι κκ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & ΔΣ OnLine DATA, Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, CEO OPTILOG Advisory Services, Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου, COC OnLine DATA, Αναστάσιος Γιαλός, Consultant OPTILOG Advisory Services. Case studies παρουσίασαν οι κκ. Κωνσταντίνος Κυριόπουλος, Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων, Δημήτρης Κυμπιζής Chief Operating Officer της SARMED AE και Χρυσάνθη Λαιμού Project Manager G4S Telematix.
14
ΑΠΡ
2016

Η Online Data συμμετέχει στο συνέδριο LOGI.C 2016, στις 19 Μαϊου 2016.

Η Online Data θα είναι παρούσα στα LOGI.C 2016 Logistics Conferences, που διοργανώνονται στις 19 Μαϊου 2016, στο Glyfada Golf Gardens, από την OPTILOG Advisory Services - Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης. Ο κ. Ροδόπουλος Νικόλαος θα συμμετάσχει στο ιδιαίτερα...

Η Online Data θα είναι παρούσα στα LOGI.C 2016 Logistics Conferences, που διοργανώνονται στις 19 Μαϊου 2016, στο Glyfada Golf Gardens, από την OPTILOG Advisory Services - Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης.
Ο κ. Ροδόπουλος Νικόλαος θα συμμετάσχει στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον panel που διαπραγματεύεται "Πρακτικές & Προκλήσεις για τα City Logistics". Τίτλος της παρουσίασης του "The Internet of Cities", μια παρουσίαση για τη σπουδαιότητα της ψηφιακής τεχνολογίας στα City Logistics.


04
ΑΠΡ
2016

Νέα εταιρική ταυτότητα & νέα γραφεία

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της στρατηγικής εξωστρέφειάς της, η Online Data ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα, επανασχεδιάζοντας το λογότυπό της και εγκαινιάζοντας τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία της επί της Λεωφόρου Συγγρού 206, στην Καλλιθέα . Η νέα...

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της στρατηγικής εξωστρέφειάς της, η Online Data ανανεώνει την εταιρική της ταυτότητα, επανασχεδιάζοντας το λογότυπό της και εγκαινιάζοντας τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία της επί της Λεωφόρου Συγγρού 206, στην Καλλιθέα.

Η νέα εταιρική ταυτότητα συνδέεται άρρηκτα με τα 27 χρόνια πορείας της Online Data στο χώρο της πληροφορικής και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν το προφίλ της εταιρείας. Το νέο λογότυπο αποτυπώνει όλη τη φιλοσοφία της Online Data και αποτελεί εξέλιξη του παραδοσιακού ακροκέραμου, το οποίο διαφοροποιείται, αποκτώντας λιτές και μοντέρνες γραμμές. Η ψηφιακή πλευρά του προβάλει το ύφος της επιχείρησης, ενώ η γραμμική παραπέμπει στα design patterns που χρησιμοποιεί η εταιρεία για τη δημιουργία των προγραμμάτων για τους πελάτες της.

Στόχος της νέας εταιρικής ταυτότητας είναι να τονίσει το κύρος, το ανάστημα και τη ζωτικότητα της Online Data στον επιχειρηματικό χώρο που δραστηριοποιείται. Κεντρικό μήνυμα της νέας εικόνας της Online Data είναι το «Designing Future Software», μέσα από το οποίο δίνεται έμφαση στην πρωτοπορία των λύσεων πληροφορικής που παρέχει.

24
ΦΕΒ
2016

Συμμετοχή της Online Data στο συνέδριο "City Connect" στις 27 Φεβρουαρίου 2016

Ο κος Ροδόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Online Data, συμμετέχει ως ομιλητής στο συνέδριο "City Connect: Forum & Exhibition", που θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ, με την συνδιοργάνωση της...
Ο κος Ροδόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Online Data, συμμετέχει ως ομιλητής στο συνέδριο "City Connect: Forum & Exhibition", που θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ, με την συνδιοργάνωση της ΔΕΠΑΝ και της Palladian Conferences. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Κεντρικό σημείο της ομιλίας του κου Ροδόπουλου θα είναι οι σύγχρονες τάσεις Logistics στην τοπική αυτοδιοίκηση. Συγκεκριμένα, θα τονισθεί ο ρόλος της ψηφιακής υπηρεσίας και των Logistics στον εξορθολογισμό του κόστους, τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών καθώς και στον έλεγχο και τη διαφάνεια των διαδικασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο: http://palladianconferences.gr/depan15.php#depan
17
ΦΕΒ
2016

Συμμετοχή της Online Data στο "Digital Economy Forum 2016" στις 9 Μαρτίου 2016

O κος Ροδόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Online Data & της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, δίνει το παρόν ως ένας εκ των κεντρικών ομιλητών στο "Digital Economy Forum 2016", που διοργανώνεται από τον ΣΕΠΕ την Τετάρτη 9 Μαρτίου...
O κος Ροδόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Online Data & της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, δίνει το παρόν ως ένας εκ των κεντρικών ομιλητών στο "Digital Economy Forum 2016", που διοργανώνεται από τον ΣΕΠΕ την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016, στο Athenaeum Intercontinental.

Με συγκεκριμένες δράσεις και προτάσεις ο ΣΕΠΕ αναδεικνύει τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών ως στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης και βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής οικονομίας. Στο Συνέδριο συμμετέχουν προσκεκλημένοι ομιλητές υψηλού επιπέδου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό καθώς και επιχειρηματίες τόσο του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών όσο και άλλων παραγωγικών κλάδων της οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο: http://deforum.sepe.gr/
15
ΦΕΒ
2016

Φωτογραφίες από το Συνέδριο 8th Connected World: Cloudonomics-The Cloud of Things

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Συνέδριο Connected World: Cloudonomics-The Cloud of Things, στις 9 Φεβρουαρίου 2016, στο οποίο συμμετείχε η Online Data ως χορηγός. To συνέδριο είχε σκοπό να αναδείξει τις δυνατότητες που δίνει η ενσωμάτωση των...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Συνέδριο Connected World: Cloudonomics-The Cloud of Things, στις 9 Φεβρουαρίου 2016, στο οποίο συμμετείχε η Online Data ως χορηγός.

To συνέδριο είχε σκοπό να αναδείξει τις δυνατότητες που δίνει η ενσωμάτωση των τεχνολογιών cloud στις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, καθώς και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν από την ανάπτυξη και υιοθέτηση τεχνολογιών που βασίζονται στη διασύνδεση πληροφοριακών συστημάτων, όπως Data Analytics, Internet of Things κ.τ.λ.

 

25
ΙΑΝ
2016

Συμμετοχή της OnLine Data στο 8ο Συνέδριο Cloud | M2M | IoT | Connected World

Η Online Data συμμετέχει ως χορηγός στο 8ο Συνέδριο Cloud | M2M | IoT | Connected World με τίτλο "Cloudonomics : The Cloud of Things", που διοργανώνεται από την Smart Press και θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2016, στο Divani Caravel Athens. To...
Η Online Data συμμετέχει ως χορηγός στο 8ο Συνέδριο Cloud | M2M | IoT | Connected World με τίτλο "Cloudonomics : The Cloud of Things", που διοργανώνεται από την Smart Press και θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2016, στο Divani Caravel Athens.

To συνέδριο έχει σκοπό να αναδείξει τις δυνατότητες που δίνει η ενσωμάτωση των τεχνολογιών cloud στις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, καθώς και το ρόλο τους ως πολλαπλασιαστή της παραγωγικότητας. Επίσης, θα αναδειχθούν οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν από την ανάπτυξη και υιοθέτηση τεχνολογιών που βασίζονται στη διασύνδεση πληροφοριακών συστημάτων, όπως Data Analytics, Internet of Things, καθώς και το τεράστιο εύρος υλοποιήσεων, από το επίπεδο της οικιακής χρήσης έως το οικοσύστημα μιας ολόκληρης πόλης. Aπευθύνεται σε στελέχη της αγοράς τηλεπικοινωνιών & πληροφορικής, στελέχη επιχειρήσεων με τεχνολογική δραστηριότητα, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπροσώπους της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και τις επιμέρους ενότητες μπορείτε να βρείτε στο : http://www.connectedworld.gr

Invitation.pdf
16
ΔΕΚ
2015

Βράβευση της Online Data στα βραβεία "Made in Greece 2015"

Η βράβευση της ελληνικής παραγωγής στα βραβεία "Made in Greece 2015" είχε άρωμα OnLine Data! Η Ελληνική Ακαδημία Marketing ανέδειξε την OnLine Data στις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στην κατηγορία του «Καινοτόμου Προϊόντος», απονέμοντάς της το...

Η βράβευση της ελληνικής παραγωγής στα βραβεία "Made in Greece 2015" είχε άρωμα OnLine Data!
Η Ελληνική Ακαδημία Marketing ανέδειξε την OnLine Data στις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα στην κατηγορία του «Καινοτόμου Προϊόντος», απονέμοντάς της το βραβείο της «Τιμητικής Διάκρισης».

Η βράβευση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αντικατοπτρίζει το αποτέλεσμα μιας 27χρονης σταθερής επενδυτικής πορείας με διαρκή έμφαση στην καινοτομία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
08
ΔΕΚ
2015

Συμμετοχή της OnLine Data στη 2η συνάντηση του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Αιγύπτου

Η OnLine Data συμμετείχε στη 2η συνάντηση του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Αιγύπτου που διοργανώθηκε στην Αθήνα, στις 7 Δεκεμβρίου 2015, από το ΣΕΒ σύνδεσμο επιχειρήσεων & βιομηχανιών, τον ΕΒΑ Egyptian Businessmen Association και το...

Η OnLine Data συμμετείχε στη 2η συνάντηση του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Αιγύπτου που διοργανώθηκε στην Αθήνα, στις 7 Δεκεμβρίου 2015, από το ΣΕΒ σύνδεσμο επιχειρήσεων & βιομηχανιών, τον ΕΒΑ Egyptian Businessmen Association και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας – Αιγύπτου που έχουν συστήσει οι δυο σύνδεσμοι.
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Online Data, κος Ροδόπουλος Νικόλαος, συμμετείχε στη συνάντηση ως ομιλητής, παρουσιάζοντας τις προοπτικές συνεργασίας των δύο χωρών σε θέματα Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Οι εκπρόσωποι των επιχειρηματικών κοινοτήτων των δύο χωρών εξέτασαν σχέδια επιχειρηματικών συνεργασιών στους τομείς της ενέργειας, των logistics, των κατασκευών, των τεχνολογιών και των τροφίμων. Στο πρώτο μέρος της συνάντησης συζητήθηκαν οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στους τομείς της ενέργειας και της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 80 διμερείς συναντήσεις.

08
ΔΕΚ
2015

Συμμετοχή της Online Data στην εσπερίδα "Αξιόπιστες & Oικονομικές Διεθνείς Εμπορευματικές Μεταφορές"

Η OnLine Data συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στην εσπερίδα "Αξιόπιστες & Οικονομικές Διεθνείς Εμπορευματικές μεταφορές" που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας στις 10/12 στο ξενοδοχείο Holiday Inn της Αττικής Οδού (16:30-20:00). ...

Η OnLine Data συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στην εσπερίδα "Αξιόπιστες & Οικονομικές Διεθνείς Εμπορευματικές μεταφορές" που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας στις 10/12 στο ξενοδοχείο Holiday Inn της Αττικής Οδού (16:30-20:00).

Οι κ.κ. Νίκος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος και Χριστόφορος Xατζηθεοδώρου, Marketing & Sales Director, συμμετέχουν στην εσπερίδα ως ομιλητές και θα αναπτύξουν τις απόψεις τους για τις προκλήσεις και τα επιτυχή μοντέλα διαχείρισης Διεθνών Μεταφορών.

Η εσπερίδα απευθύνεται σε εταιρείες που προσανατολίζονται στις εξαγωγές των προϊόντων τους και αναζητούν τον κατάλληλο συνεργάτη στο κομμάτι των διεθνών μεταφορών. Μάθετε περισσότερα εδώ:

http://www.scisce.eu/uploads/ESPERIDA_DIETHNON_METAFORON.pdf

16
ΝΟΕ
2015

Η OnLine Data συμμετέχει ως εκθέτης στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics

Η OnLine Data συμμετέχει ως εκθέτης στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 20 & 21 Νοεμβρίου 2015. Σημαντικές προσωπικότητες της πολιτείας, του επιχειρηματικού κόσμου, της...

Η OnLine Data συμμετέχει ως εκθέτης στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Logistics στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 20 & 21 Νοεμβρίου 2015.
Σημαντικές προσωπικότητες της πολιτείας, του επιχειρηματικού κόσμου, της ακαδημαϊκής κοινότητας αλλά και θεσμικοί παράγοντες θα συζητήσουν και θα αναπτύξουν τα Logistics του αύριο.

http://19logisticsconference.gr/

Programme.pdf
10
ΝΟΕ
2015

Μεγάλη επιτυχία της OnLine Data στην 5η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της OnLine Data στην 5η Διεθνή  Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, 7-8-9 Νοεμβρίου 2015, στο Metropolitan Expo. Το περίπτερο της OnLine Data συγκέντρωσε τα βλέμματα των επισκεπτών της έκθεσης που...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της OnLine Data στην 5η Διεθνή  Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, 7-8-9 Νοεμβρίου 2015, στο Metropolitan Expo. Το περίπτερο της OnLine Data συγκέντρωσε τα βλέμματα των επισκεπτών της έκθεσης που ξεπέρασαν τις 25.000. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον σημειώθηκε για τα σύγχρονα πληροφοριακά μας συστήματα για τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας, τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. 
09
ΝΟΕ
2015

Παρουσίαση από τον κ. Χριστόφορο Χατζηθεοδώρου στο πολυσυνέδριο Logi.C 2015

Στο πλαίσιο της 5η Διεθνούς  Έκθεσης Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, ο κ. Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου παρουσίασε στο πολυσυνέδριο Logi.C 2015 τις σύγχρονες τάσεις στη νέα τεχνολογία, με έμφαση στα καινοτόμα προϊόντα επιχειρηματικής ευφυίας και...
Στο πλαίσιο της 5η Διεθνούς  Έκθεσης Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, ο κ. Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου παρουσίασε στο πολυσυνέδριο Logi.C 2015 τις σύγχρονες τάσεις στη νέα τεχνολογία, με έμφαση στα καινοτόμα προϊόντα επιχειρηματικής ευφυίας και κοινής χρήσης στα δεδομένα (shared data & EDI). Σε μία πολυπληθή αίθουσα, το ενδιαφέρον ήταν σημαντικό και απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η ελληνική καινοτομία μπορεί να διακριθεί σε διεθνές επίπεδο.

23
ΣΕΠ
2015

Συμμετοχή της Online Data στη 5η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics, 7-8-9 Νοεμβρίου'15

Η Online Data θα συμμετάσχει στη 5η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics 2015, που διοργανώνεται στις 7-8-9 Νοεμβρίου 2015 στο Metropolitan Expo. Επισκεφθείτε το περίπτερό μας και γνωρίστε τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που...
Η Online Data θα συμμετάσχει στη 5η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics 2015, που διοργανώνεται στις 7-8-9 Νοεμβρίου 2015 στο Metropolitan Expo. Επισκεφθείτε το περίπτερό μας και γνωρίστε τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που προσφέρουμε για τον κλάδο Supply Chain & Logistics.08
ΣΕΠ
2015

Συμμετοχή της Online Data στο 5ο Διεθνές Συνέδριο MED Container Shipping 2015

Η Online Data θα συμμετάσχει στο 5ο Διεθνές Συνέδριο "MED Container Shipping 2015", που διοργανώνεται στις 30 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2015 στο Novotel Athens Hotel. Επισκεφθείτε το περίπτερό μας και γνωρίστε τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που...
Η Online Data θα συμμετάσχει στο 5ο Διεθνές Συνέδριο "MED Container Shipping 2015", που διοργανώνεται στις 30 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου 2015 στο Novotel Athens Hotel. Επισκεφθείτε το περίπτερό μας και γνωρίστε τις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που προσφέρουμε για τον κλάδο Supply Chain & Maritime.

BF_MED Container Shipping_2015_en PROGRAMME.pdf


23
ΙΟΥΝ
2015

MRM Suite - Ελληνική καινοτομία στην εφοδιαστική αλυσίδα

Η G4S Telematix, μέλος του Ομίλου G4S, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του MRMSuite, του πρώτου ελληνικού ολοκληρωμένου συστήματος τηλεματικής και πληροφοριακής υποδομής, που καλύπτει όλο το φάσμα διαχείρισης στόλου οχημάτων. Το MRMSuite είναι...

Η G4S Telematix, μέλος του Ομίλου G4S, ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας του MRMSuite, του πρώτου ελληνικού ολοκληρωμένου συστήματος τηλεματικής και πληροφοριακής υποδομής, που καλύπτει όλο το φάσμα διαχείρισης στόλου οχημάτων. Το MRMSuite είναι ένα “all-inclusive” εργαλείο, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο τους, την OnLine Data και την Terra Mapping the Globe και αναμένεται να συμβάλλει άμεσα στην ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Το MRMSuite εμπεριέχει διαφορετικές επιχειρησιακές λειτουργίες με τη λογική του All-in-One (Εποπτεία οχημάτων και οδηγών σε πραγματικό χρόνο, βέλτιστη δρομολόγηση οχημάτων, ERP εταιρικού στόλου), υποστηρίζεται από τεχνολογίες αιχμής, ενώ συνεργάζεται με άλλα συστήματα όπως ERP, WMS, CRM, MIS κα. Σημαντικό πλεονέκτημα του MRMSuite είναι η διασύνδεσή του με το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων και Διαχείρισης Περιστατικών της G4S για την άμεση διαχείριση περιστατικών ασφαλείας καθ’ όλο τον κύκλο της διακίνησης των προϊόντων. Σημειώνεται πως το MRMSuite καλύπτει όλο το φάσμα εργασιών της διαχείρισης πόρων και οχημάτων, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρήσεων της σύγχρονης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Στις βασικές λειτουργίες της πλατφόρμας περιλαμβάνονται η εποπτεία σε πραγματικό χρόνο όλων των δραστηριοτήτων του στόλου και των οδηγών, αυτόματες ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και η βελτιστοποίηση των δρομολογηθεισών εργασιών. Παράλληλα, μέσα από τη λειτουργία του MRMSuite διενεργείται και μία σειρά ελέγχων, όπως ο έλεγχος του κοστολογίου των δρομολογίων τους, ο έλεγχος και προγραμματισμός των συντηρήσεών τους, ο έλεγχος και καταγραφή του κόστους τους σχετικά με αποζημιώσεις, ασφαλιστικές καλύψεις, έκτακτες συντηρήσεις και βλάβες, καθώς και ο έλεγχος και η διατήρηση της ασφάλειας κατά την οδήγηση.

Από την άλλη, τα οφέλη για μία επιχείρηση είναι πολύπλευρα, αφού μέσα από την αξιοποίηση της πλατφόρμας θα επιτευχθεί σημαντική μείωση του κόστους διαχείρισης και λειτουργίας ενώ θα αυξηθεί το επίπεδο ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, ώστε να είναι ανταγωνιστική στο σύγχρονο διεθνές περιβάλλον. Παράλληλα, το MRMSuite συνδέεται με την αειφόρο ανάπτυξη, αφού αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στον περιορισμό των ρύπων στην ατμόσφαιρα και στη μείωση της κυκλοφορίας, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής στην πόλη. Ακόμα, υπολογίζεται να μειωθούν σε σημαντικό βαθμό τα ατυχήματα και να γίνεται καλύτερη πρόληψη για την απώλεια ζωών.

Επιπρόσθετα, μέσω του MRMSuite, θα προκύψουν και γενικότερα οφέλη αφού θα ενισχυθούν η οικονομική δραστηριότητα αλλά και οι αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής εφοδιαστικής αλυσίδας, ενός κλάδου κομβικού για την επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας.

Η πλατφόρμα, η οποία αναμένεται να επεκταθεί και στις ευρωπαϊκές αγορές εντός του έτους, παρουσιάστηκε από τους επικεφαλείς και των 3 εταιρειών, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της G4STelematix, κ. Μιχάλης Μαλτεζάκης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε σήμερα ένα σύγχρονο και καινοτόμο εργαλείο, προϊόν μια μακράς διαδρομής της G4S Telematix η οποία ανέλυσε, κατέγραψε και αξιολόγησε μαζί με τους πελάτες της, τις σύγχρονες ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις καλύτερες πρακτικές των εταιρειών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το MRMSuite αποτελεί πραγματική επανάσταση στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας, η οποία ενσωματώνει σε μία μόνο εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης πόρων και μέσων, με στόχο την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος σε οικονομία, ταχύτητα και ασφάλεια διαχείρισης οχημάτων και οδηγών».

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLineData και Πρόεδρος ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Logistic, κ. Νίκος Ροδόπουλος, δήλωσε: «Η συνεργασία με την G4S Telematix θεωρείται στρατηγική δεδομένου ότι η σύγκλιση εμπειριών και η εξειδίκευση της κάθε εταιρείας στους τομείς δραστηριότητάς της, μόνο καινοτομία μπορεί να έχει ως παραγόμενο αποτέλεσμα. Η OnLine Data εξειδικεύεται επί σειρά ετών στη δημιουργία ολιστικών πληροφοριακών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας εστιασμένα στους κλάδους μεταφορών και logistics. Η συμβολή στην δημιουργία μιας state of the art σουίτας αποτελεί βασικό παράγοντα της υποστήριξης της αειφόρου ανάπτυξης της οικονομίας και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που δρουν στην εφοδιαστική αλυσίδα».

Ο Διαχειριστής και υπεύθυνος ανάπτυξης της Terra Mapping the Globe Ε.Π.Ε, Δρ. Μηχ. Θάνος Δογάνης, δήλωσε: «Πάνω από είκοσι χρόνια αναπτύσουμε και υποστηρίζουμε γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών με πλήρη ψηφιακά δεδομένα για την αποτύπωση και επεξεργασία πλήθους πληροφοριών σε ψηφιακά υπόβαθρα. Η ανάπτυξη υπηρεσιών γεωεπεξεργασίας αποτελούν την βάση για την δημιουργία υπηρεσιών οι οποίες αποτελούν βασικά εργαλεία ελέγχου και μετρήσεων στα συστήματα διαχείρισης στόλου και πόρων. Το MRMSuite ενσωματώνει μία σειρά τέτοιων υπηρεσιών όπως ζωντανή πληροφόρηση για σημεία ενδιαφέροντος, αναζήτηση σημείων στον χάρτη, και εργαλεία βέλτιστης δρομολόγησης, για την εξοικονόμηση και ορθολογιστική χρήση των διαθέσιμων πόρων της επιχείρησης».
26
ΜΑΙ
2015

Βραβείο "Εξαιρετικής Επίδοσης" στα Transport & Logistics Awards 2015

H Online Data Α.Ε. βραβεύθηκε για 2η συνεχή χρονιά στα "Transport & Logistics Awards 2015", με τη διάκριση Εξαιρετικής Επίδοσης για το Welogic Business Enterprise Ecosystem. ...

H Online Data Α.Ε. βραβεύθηκε για 2η συνεχή χρονιά στα "Transport & Logistics Awards 2015", με τη διάκριση Εξαιρετικής Επίδοσης για το Welogic Business Enterprise Ecosystem.


08
ΜΑΙ
2015

Απόκτηση της δεξιότητας "Small & Midmarket Cloud Solutions- Silver level"

Η OnLine Data απέκτησε τη δεξιότητα "Small & Midmarket Cloud Solutions" σε Silver επίπεδο. Με το επίτευγμα αυτό, βρισκόμαστε ανάμεσα στους 5% κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft παγκοσμίως. ...
Η OnLine Data απέκτησε τη δεξιότητα "Small & Midmarket Cloud Solutions" σε Silver επίπεδο. Με το επίτευγμα αυτό, βρισκόμαστε ανάμεσα στους 5% κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft παγκοσμίως.


05
ΜΑΙ
2015

Ο παγκόσμιος χαρακτήρας της πληροφορικής στις σύγχρονες εφοδιαστικές αλυσίδες

Άρθρο του κ. Ροδόπουλου Νικόλαου, Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Online Data A.E. και Προέδρου της EEL, στο SofokleousIn.gr http://www.sofokleousin.gr/archives/228334.html ...
Άρθρο του κ. Ροδόπουλου Νικόλαου, Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Online Data A.E. και Προέδρου της EEL, στο SofokleousIn.gr

http://www.sofokleousin.gr/archives/228334.html
30
ΑΠΡ
2015

Η OnLine Data στο συνέδριο «Solutions II» του Ινστιτούτου Supply Chain

Η OnLine Data συμμετείχε στο συνέδριο «Solutions ΙΙ-Το συνέδριο που δίνει λύσεις», το οποίο διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Supply Chain στις 29 Απριλίου 2015. Ο κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data, συμμετείχε με...
Η OnLine Data συμμετείχε στο συνέδριο «Solutions ΙΙ-Το συνέδριο που δίνει λύσεις», το οποίο διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Supply Chain στις 29 Απριλίου 2015.

Ο κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data, συμμετείχε με ιδιαίτερα εύστοχες τοποθετήσεις στο ζωντανό σχολιασμό των τηλε-ψηφοφοριών για θέματα επικαιρότητας που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα των επιχειρήσεων όλων των κλάδων, όπως αυτά αναδείχθηκαν από τους ίδιους τους συνέδρους.

Το συνέδριο «Solutions II» παρακολούθησαν εκπρόσωποι 100 εμπορικών, βιομηχανικών και 3rd Party Logistics εταιρειών, οι οποίοι ενημερώθηκαν μέσα από τις παρουσιάσεις 30 διακεκριμένων ομιλητών για τη διαχείριση προϊοντικής γκάμας και complexity management, για θέματα συμμόρφωσης και νέων πιστοποιήσεων στην Εφοδιαστική Αλυσίδα, καθώς και για τις μεθοδολογίες αύξησης της παραγωγικότητας και μείωσης του κόστους λειτουργίας των κέντρων διανομής.

29
ΑΠΡ
2015

Ανανέωση της πιστοποίησης Gold Application Developement από την Microsoft

Με συνεχή αναπτυξιακή πολιτική, η OnLine Data Α.Ε. προχώρησε στην ενίσχυση της συνεργασίας της με την Microsoft, με την ανανέωση της πιστοποίησης Gold Application Development . Η επέκταση της συνεργασίας της με την Microsoft πιστοποιήθηκε επιπρόσθετα...
Με συνεχή αναπτυξιακή πολιτική, η OnLine Data Α.Ε. προχώρησε στην ενίσχυση της συνεργασίας της με την Microsoft, με την ανανέωση της πιστοποίησης Gold Application Development.

Η επέκταση της συνεργασίας της με την Microsoft πιστοποιήθηκε επιπρόσθετα με τη συνέχιση του Enterprise Agreement για Azure Solutions (Cloud) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

http://bitdaily.gr/11582/channelpartnership/microsoft-ananeosi-tis-pistopiisis-gold-application-development-tis-online-data
10
ΜΑΡ
2015

Οι προγραμματικές δηλώσεις της EEL στο Star Κεντρικής Ελλάδος

STAR Κεντρικής Ελλάδας -  Τηλεοπτική συνέντευξη των κ.κ. Νίκου Ροδόπουλου και Γιώργου Παναγιωτόπουλου για την Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) http://www.dailymotion.com/video/x2kcqqc_business-plan-10-3-2015-oι-προγραμματικές-δηλώσεις-της...

STAR Κεντρικής Ελλάδας -  Τηλεοπτική συνέντευξη των κ.κ. Νίκου Ροδόπουλου και Γιώργου Παναγιωτόπουλου για την Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL)

http://www.dailymotion.com/video/x2kcqqc_business-plan-10-3-2015-oι-προγραμματικές-δηλώσεις-της-eel_news&start=49
02
ΜΑΡ
2015

Ενημερωτικό Δελτίο #1

Ενημερωτικό Δελτίο / onlinedata.grNews issue #1

Τεύχος_01.pdf
02
ΜΑΡ
2015

WeLogic - Το υποχρεωτικό εργαλείο της ασφαλιστικής αγοράς

Άρθρο του Νίκου Ροδόπουλου, CEO OnLine Data στο SofokleousIn.gr: "WeLogic - Το υποχρεωτικό εργαλείο της ασφαλιστικής αγοράς".

http://www.sofokleousin.gr/archives/217119.html
27
ΦΕΒ
2015

Συνέντευξη του Ν. Ροδόπουλου στο The TOC

Συνέντευξη του Ν. Ροδόπουλου, Πρόεδρου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, στο The TOC και στον Προκόπη Αγγελόπουλο. (Περιλαμβάνεται αντίστοιχο video) http://www.thetoc.gr/webtv/ontheroad/ti-zitoun-oi-logisticians-gia-na-erthei-i-anakampsi ...

Συνέντευξη του Ν. Ροδόπουλου, Πρόεδρου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, στο The TOC και στον Προκόπη Αγγελόπουλο. (Περιλαμβάνεται αντίστοιχο video)

http://www.thetoc.gr/webtv/ontheroad/ti-zitoun-oi-logisticians-gia-na-erthei-i-anakampsi
26
ΦΕΒ
2015

Συνέντευξη του Ν. Ροδόπουλου στο SofokleousIn.gr

Συνέντευξη του Ν. Ροδόπουλου, Πρόεδρου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, στο έγκυρο SofokleousIn.gr και στην Έλενα Ερμείδου http://www.sofokleousin.gr/archives/216494.html ...

Συνέντευξη του Ν. Ροδόπουλου, Πρόεδρου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, στο έγκυρο SofokleousIn.gr και στην Έλενα Ερμείδου

http://www.sofokleousin.gr/archives/216494.html
29
ΙΑΝ
2015

Μεγάλη επιτυχία είχε η ημερίδα "Think Cloud" από OnLine Data & Microsoft Hellas στις 28/01/15

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η ημερίδα «Think Cloud – Το Πρόγραμμα Πάει Σύννεφο» που διοργανώθηκε από την ONLINE DATA σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas. Εκπρόσωποι επιχειρήσεων από τους κλάδους της εφοδιαστικής αλυσίδας, της...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η ημερίδα «Think Cloud – Το Πρόγραμμα Πάει Σύννεφο» που διοργανώθηκε από την ONLINE DATA σε συνεργασία με τη Microsoft Hellas.

Εκπρόσωποι επιχειρήσεων από τους κλάδους της εφοδιαστικής αλυσίδας, της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας καθώς και δημοσιογράφοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις των στελεχών της ONLINE DATA και της Microsoft Hellas.

Ο κ. Γιώργος Βρέλλος, Microsoft Hellas άνοιξε τις εργασίες της ημερίδας απευθύνοντας χαιρετισμό στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Microsoft Hellas, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ONLINE DATA, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά, «Από το 1989 κάθε επιχείρηση άλλαζε κατά μέσο όρο 5 φορές servers, 8 φορές λειτουργικό σύστημα και 3 φορές πλατφόρμα λογισμικού. Αυτό σήμαινε REDO. Σήμερα σταματάμε το REDO, επαναστατούμε και ξεκινάμε το ταξίδι σε  μια νέα εποχή,  την εποχή του Cloud και του Mobile. Το οικοσύστημα πληροφοριακών λύσεων WeLogic της ONLINE DATA αποτελεί την πλέον σύγχρονη μορφή ανάπτυξης».

Επίκεντρο των ομιλιών της ημερίδας αποτέλεσε το οικοσύστημα πληροφορικής WeLogic που αναπτύσσει η ONLINE DATA πάνω σε τεχνολογίες της Microsoft. Το WeLogic είναι μια τεχνολογία αιχμής που ενσωματώνει όλα τα συστήματα πληροφορικής που αποζητά μια επιχείρηση για την καθημερινή απαιτητική λειτουργία της σε μία και μόνο λύση (All in a Box). Με την εξέλιξη και εφαρμογή ευφυών συστημάτων σε μοντέλα διοίκησης και εργαλεία ανάπτυξης μέσα από την τεχνολογία WeLogic της ONLINE DATA, οι επιχειρήσεις κερδίζουν ποιότητα, ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και κυρίως επιτυγχάνουν μείωση κόστους.

Ομιλητές της ημερίδας ήταν οι κκ. Μάριος Ίσαρης, Marketing & Operations Lead-Microsoft Hellas, Dennis Sourvanos, Research & Development Architect-ONLINE DATA, Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου, Marketing & Sales Director-ONLINE DATA, Φώτης Ρουσσόπουλος, ICT Director-ONLINE DATA, Δημήτρης Θεοδοσόπουλος, Partner Channel Development Manager – Online Services-Microsoft Hellas.

 

19
ΙΑΝ
2015

Συνέντευξη του Νίκου Ροδόπουλου στο Metaforespress.gr

"Η πληροφορική από μόνη της είναι Logistics." http://www.metaforespress.gr/logistics/item/10313-n-rodopoulos-proedros-online-data-eel-i-pliroforiki-einai-apo-moni-tis-logistics.html  ...
19
ΙΑΝ
2015

Ημερίδα "Think Cloud" από OnLine Data & Microsoft Hellas στις 28/01/15

Η OnLine Data και η Microsoft Hellas σας προσκαλούν στην εκδήλωση "Think Cloud" που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2015, στο κτήριο της Microsoft Hellas, Λ. Κηφισίας 221, Μαρούσι. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν στελέχη των δύο εταιριών για την...

Η OnLine Data και η Microsoft Hellas σας προσκαλούν στην εκδήλωση "Think Cloud" που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2015, στο κτήριο της Microsoft Hellas, Λ. Κηφισίας 221, Μαρούσι.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν στελέχη των δύο εταιριών για την τεχνολογία cloud και θα παρουσιαστούν λύσεις της OnLine Data για Global Software & Mobility με κατεύθυνση την εφοδιαστική αλυσίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, δήλωση συμμετοχής στην κα. Εύα Χριστοπούλου τηλ. 210 97 00 230 ή στο info@onlinedata.gr

 

19
ΙΑΝ
2015

Ο Νίκος Ροδόπουλος νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL)

Με αλλαγή ηγεσίας ξεκινά το 2015 για την Ελληνική Εταιρεία Logistics. Τη Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή της, κατά τη διάρκεια της οποίας διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες του οργανισμού αναδεικνύοντας νέο 11μελές...
Με αλλαγή ηγεσίας ξεκινά το 2015 για την Ελληνική Εταιρεία Logistics. Τη Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή της, κατά τη διάρκεια της οποίας διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες του οργανισμού αναδεικνύοντας νέο 11μελές διοικητικό συμβούλιο διετούς θητείας, το οποίο διαμορφώνεται ως ακολούθως: Πρόεδρος Νικόλαος Ροδόπουλος, (Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος OnLine Data), Αντιπρόεδρος Χρήστος Μήτσης, (Οperations & Logistics Manager, VERMA DRUGS Pharmaceutical), Αντιπρόεδρος Λειτουργιών Βασίλης Ζεϊμπέκης, (Υποδιευθυντής Εργαστηρίου ΣυΣΠαΛ, Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Διευθύνων Σύμβουλος Optilog Αdvisory Services), Αντιπρόεδρος Οικονομικών Αλέξης Αλεξίου, (Logistics Manager, Alpha Grissin SA). Μέλη εξελέγησαν οι Σταύρος Κυριακούλιας, (Supply Chain Quality Safety/Health & Environment Manager Southern Europe, Beiersdorf Hellas), Παναγιωτόπουλος Γεώργιος, (Senior Manager, Ernst & Young Business Advisory Solutions), Φάνη Δημοπούλου, (Business Development Manager, ΔΙ.Α.Σ.), Χαράλαμπος Σιαφλάς, (Logistics & Commercial Director, SARMED), Νίκος Χαρτσάς, (Γενικός Διευθυντής, HARTSAS Transports & Logistics) και αναπληρωματικά μέλη οι Σωτήρης Τριχάς, (Αντιπρόεδρος-Υπεύθυνος Ανάπτυξης, MEDLOG) και Ειρήνη Χάδιαρη-Γκιάλα, (Managing Partner FDS).
15
ΔΕΚ
2014

Συνέντευξη στο STAR TV του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Online Data

Συνέντευξη στο STAR TV Κεντρικής Ελλάδος για τα 20 χρόνια της Ελληνικής Εταιρίας Logistics, της οποίας εκ των αρχαιότερων μελών είναι ο Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Online Data A.E. ...
Συνέντευξη στο STAR TV Κεντρικής Ελλάδος για τα 20 χρόνια της Ελληνικής Εταιρίας Logistics, της οποίας εκ των αρχαιότερων μελών είναι ο Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Online Data A.E.

https://www.youtube.com/watch?v=ZB3f6cg0_ok&feature=youtu.be
05
ΔΕΚ
2014

Συνέντευξη του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Online Data στο Sofokleousin.gr

Συνέντευξη στο Sofokleousin.gr του Νικόλαου Ροδόπουλου, Πρόεδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Online Data A.E. όπου μιλά για τα ελληνικά logistics και τις δράσεις της EEL στην ανάδειξη τους. http://www.sofokleousin.gr/archives/202106.html ...
Συνέντευξη στο Sofokleousin.gr του Νικόλαου Ροδόπουλου, Πρόεδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της Online Data A.E. όπου μιλά για τα ελληνικά logistics και τις δράσεις της EEL στην ανάδειξη τους.

http://www.sofokleousin.gr/archives/202106.html
25
ΝΟΕ
2014

Ενημερωτικό Δελτίο

Ενημερωτικό Δελτίο της Online Data

newsletter.pdf
29
ΜΑΙ
2014

Βράβευση της OnLine Data στα Transport & Logistics Awards 2014

Η βράβευση της OnLine Data στα Transport & Logistics Awards 2014 αποδεικνύει τη δυναμική της Ελληνικής επιχείρησης. Εορτάζοντας φέτος 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην αγορά της πληροφορικής, των μεταφορών και των logistics, είμαστε υπερήφανοι και...
Η βράβευση της OnLine Data στα Transport & Logistics Awards 2014 αποδεικνύει τη δυναμική της Ελληνικής επιχείρησης. Εορτάζοντας φέτος 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην αγορά της πληροφορικής, των μεταφορών και των logistics, είμαστε υπερήφανοι και συνεχίζουμε δυναμικά.


29
ΜΑΙ
2014

H "B-FROST LOGISTICS" επέλεξε τa Parmenion WMS & ERP

Η εταιρία "B-FROST LOGISTICS" επέλεξε το Parmenion WMS και το ERP της OnLine Data για την πλήρη και ουσιαστική κάλυψη του συνόλου των δραστηριοτήτων της. 
13
ΜΑΡ
2014

H Οn Line Data έγινε επίσημο μέλος του ΣΕΠΕ

Η On Line Data Α.Ε. εγκρίθηκε ως τακτικό και επίσημο μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ). ...
Η On Line Data Α.Ε. εγκρίθηκε ως τακτικό και επίσημο μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ).

12
ΦΕΒ
2014

Ενσωμάτωση της εταιρείας "ΙΤ365" στην οικογένεια της OnLine Data

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ενσωμάτωση της δυναμικής εταιρίας "ΙΤ365"στην οικογένεια της OnLine Data AE. Η "ΙΤ365", με πολυετή εμπειρία σε μεγάλα και μεσαία έργα τεχνολογικών υποδομών, αποτελεί πλέον το νέο τμήμα της OnLine Data,...

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ενσωμάτωση της δυναμικής εταιρίας "ΙΤ365"στην οικογένεια της OnLine Data AE.
Η "ΙΤ365", με πολυετή εμπειρία σε μεγάλα και μεσαία έργα τεχνολογικών υποδομών, αποτελεί πλέον το νέο τμήμα της OnLine Data, με σαφή και ουσιαστικό προσανατολισμό στην αρτιότερη εξυπηρέτηση και την πιστοποιημένη ICT υποδομή.

Ο κ. Φώτης Ρουσσόπουλος, Διευθυντής του ICT Division (onlinedata.it365), θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για κάθε σας ανάγκη, στα ίδια τηλέφωνα, στον ίδιο χώρο και πάντα με την ίδια ποιότητα και φιλική αντιμετώπιση.

Download PDF

20
ΙΑΝ
2014

Η "F.FELLETTI & ΣΙΑ ΕΕ" (PELLEGRINELLI) επέλεξε το APOLLON ERP / TMS

Η "F.FELLETTI & ΣΙΑ ΕΕ" (PELLEGRINELLI) επέλεξε το APOLLON ERP / TMS για την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του συνόλου των δραστηριοτήτων της.
09
ΙΑΝ
2014

Η "ANSY AE" επέλεξε τη λύση STOLOS της OnLine Data

Η "ANSY AE" επέλεξε τη λύση STOLOS για τη διαχείριση του στόλου των οχημάτων της.
09
ΙΑΝ
2014

Η "ANSY AE" επέλεξε την καθετοποιημένη λύση Μεταφορών της On Line Data

Η "ANSY AE" επέλεξε την καθετοποιημένη λύση Μεταφορών της On Line Data για την ολοκληρωμένη παρακολούθηση των λειτουργιών της.
06
ΙΑΝ
2014

Η "Ευρώπη ΑΕ" επέλεξε τη λύση STOLOS

H "Ευρώπη ΑΕ" (πρακτορείο διανομής ημερήσιου & περιοδικού Τύπου) επέλεξε τη λύση STOLOS της On Line Data για την παρακολούθηση του στόλου των οχημάτων της.
01
ΙΑΝ
2014

Έναρξη λειτουργίας των πληροφοριακών συστημάτων της OnLine Data από την "SNEAL SA"

Το αρχαιότερο Ναυτικό Πρακτορείο στην Ελλάδα, το "Σκανδιναυικό Πρακτορείο Εγγύς Ανατολής Α.Ε." (SNEAL SA), από 1/1/2014 λειτουργεί με το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα της OnLine Data σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του.
20
ΔΕΚ
2013

Διευκρινίσεις για την υποχρέωση αναβάθμισης των φορολογικών μηχανισμών

Για την εκ νέου ενημέρωση των φορολογουμένων και όλων των εμπλεκομένων μερών διευκρινίζεται ότι η αναβάθμιση των φορολογικών μηχανισμών (φορολογικές ταμειακές μηχανές και  Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ.) διατηρείται και καθίσταται προαιρετική για τους επιτηδευματίες –...
Για την εκ νέου ενημέρωση των φορολογουμένων και όλων των εμπλεκομένων μερών διευκρινίζεται ότι η αναβάθμιση των φορολογικών μηχανισμών (φορολογικές ταμειακές μηχανές και  Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ.) διατηρείται και καθίσταται προαιρετική για τους επιτηδευματίες – χρήστες αυτών. 

Η υποχρέωση αποστολής online αναλυτικά των δεδομένων των στοιχείων ανά συναλλαγή σε διαδικτυακό τόπο δεν θα υλοποιηθεί προς το παρόν.

Δελτίο Τύπου

Υπουργείο Οικονομικών

15
ΝΟΕ
2013

Νέες αλλαγές στον ΚΦΑΣ

Με αιφνιδιαστική ανακοίνωση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, αναστέλλεται η υποχρέωση αποστολής αναλυτικών εσόδων (μέσω Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ.) στην Γ.Γ.Π.Σ. από 1/1/2014. Επιπρόσθετα, η αναβάθμιση των Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ. καθίσταται προαιρετική. Τέλος,...
Με αιφνιδιαστική ανακοίνωση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, αναστέλλεται η υποχρέωση αποστολής αναλυτικών εσόδων (μέσω Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ.) στην Γ.Γ.Π.Σ. από 1/1/2014. Επιπρόσθετα, η αναβάθμιση των Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ. καθίσταται προαιρετική. Τέλος, καταργείται η θεώρηση των Δελτίων Αποστολής και Τιμολογίων Πώλησης.
29
ΟΚΤ
2013

"THINX A.E." ο Επίσημος Αντιπρόσωπός μας στη Βόρεια Ελλάδα

Μια νέα εποχή ξεκινά στη Βόρεια Ελλάδα. Η καταξιωμένη εταιρία πληροφορικής "THINX A.E.", με έδρα στη Θεσσαλονίκη, είναι πλέον ο επίσημος αντιπρόσωπος της OnLine Data για όλη τη Βόρειο Ελλάδα.
www.thinx.gr
26
ΣΕΠ
2013

Οι "Cyprus Seaways" & "CyCargo Ltd" επέλεξαν την πληροφοριακή σουίτα της OnLine Data

Οι εταιρείες "Cyprus Seaways" και "CyCargo Shipping Company (C.S.C.) Ltd" επέλεξαν την πληροφοριακή σουίτα της OnLine Data για την πλήρη οργάνωση όλων των τμημάτων και δραστηριοτήτων τους.
12
ΣΕΠ
2013

Η "Hellenic Transystems Ltd" επέλεξε το APOLLON TMS

Η εταιρεία "Hellenic Transystems Ltd" επέλεξε το APOLLON TMS για την αναβάθμιση των πληροφοριακών της συστημάτων
31
ΙΟΥΛ
2013

H "InterNova Trans Ε.Π.Ε. " είναι το νέο μέλος της οικογένειας της OnLine Data

Η εταιρεία "InterNova Trans Ε.Π.Ε." προστέθηκε στη μεγάλη οικογένεια της OnLine Data.
23
ΙΟΥΛ
2013

H "AVANTI Μεταφορική Ε.Π.Ε." είναι το νέο μέλος της οικογένειας της OnLine Data

H εταιρεία "AVANTI Μεταφορική Ε.Π.Ε." προστέθηκε στην οικογένεια της OnLine Data.
21
ΙΟΥΝ
2013

H εταιρεία "SkyWay Air Cargo Ε.Π.Ε" νέο μέλος της οικογένειας της OnLine Data

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της OnLine Data την εταιρεία "SkyWay Air Cargo Ε.Π.Ε." και τον ιδιαίτερα φιλόξενο επιχειρηματία κ. Στέλιο Παλιεράκη.
http://www.skyway.gr/
14
ΙΟΥΝ
2013

Greek Press and Transport & Logistics Munich 2013

Τι γράφει ο Ελληνικός Τύπος για την εταιρεία μας και την επίσκεψη των στελεχών μας στη Διεθνή έκθεση Transport & Logistics του Μονάχου. http://www.logistics-management.gr/news/180 ...
Τι γράφει ο Ελληνικός Τύπος για την εταιρεία μας και την επίσκεψη των στελεχών μας στη Διεθνή έκθεση Transport & Logistics του Μονάχου.
http://www.logistics-management.gr/news/180
10
ΙΟΥΝ
2013

International Exhibition for Transport & Logistics in Munich, June 4-6

Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψαν οι κ.κ. Ροδόπουλος Νικόλαος και Λάζαρος Ιωάννης της OnLine Data Α.Ε. από την Διεθνή Έκθεση Transport & Logistics του Μονάχου. Μια σειρά επαφών δημιούργησε την υποδομή για την προώθηση του λογισμικού Mεταφορών της...

Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψαν οι κ.κ. Ροδόπουλος Νικόλαος και Λάζαρος Ιωάννης της OnLine Data Α.Ε. από την Διεθνή Έκθεση Transport & Logistics του Μονάχου. Μια σειρά επαφών δημιούργησε την υποδομή για την προώθηση του λογισμικού Mεταφορών της εταιρίας στην Ευρωπαϊκή Αγορά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε από εταιρίες του Βελγίου, της Γερμανίας και της Σερβίας.

Με κυρίαρχο στόχο την ανάπτυξη μέσω της εξωστρέφειας, η OnLine Data συνεχίζει την πορεία της και ενδυναμώνει τον ρόλο της στην Ευρωπαϊκή Αγορά.

27
ΜΑΙ
2013

International Exhibition for Transport & Logistics in Munich, June 4-6

Η εταιρία μας, με σαφή πολιτική την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη, επισκέπτεται τη Διεθνή Έκθεση Μεταφορών & Logistics στο Μόναχο της Γερμανίας. Δύο στελέχη της On Line Data, οι κ.κ. Νικόλαος Ροδόπουλος και Ιωάννης Λάζαρος θα βρίσκονται στο Μόναχο για...
Η εταιρία μας, με σαφή πολιτική την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη, επισκέπτεται τη Διεθνή Έκθεση Μεταφορών & Logistics στο Μόναχο της Γερμανίας. Δύο στελέχη της On Line Data, οι κ.κ. Νικόλαος Ροδόπουλος και Ιωάννης Λάζαρος θα βρίσκονται στο Μόναχο για τη περίοδο 4, 5 & 6 Ιουνίου.
Με γεμάτη την ατζέντα από προγραμματισμένες συναντήσεις για την προώθηση των πληροφοριακών συστημάτων της εταιρίας και για την ανταλλαγή απόψεων με επιστημονικές κοινότητες, η OnLine Data προχωρά στην ανάπτυξη της επόμενης δεκαετίας.
20
ΜΑΙ
2013

South East European Freight Forwarders & Logistics Providers Congress 2013 in Athens May 16 & 17

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκλήρωσε τις εργασίες του το Διαβαλκανικό Συνέδριο Διαμεταφοράς & Logistics. Περισσότεροι από 160 σύνεδροι από 10 διαφορετικές χώρες αντάλλαξαν απόψεις και διαμόρφωσαν νέες ιδέες και τεχνολογίες. Η παρουσία της εταιρίας μας...
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκλήρωσε τις εργασίες του το Διαβαλκανικό Συνέδριο Διαμεταφοράς & Logistics. Περισσότεροι από 160 σύνεδροι από 10 διαφορετικές χώρες αντάλλαξαν απόψεις και διαμόρφωσαν νέες ιδέες και τεχνολογίες.
Η παρουσία της εταιρίας μας ήταν ιδιαίτερα αισθητή τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο ανταλλαγής γνώσεων.
Στο συνέδριο παρευρέθηκαν οι: Νικόλαος Ροδόπουλος (CEO), Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου (Sales Director) και Ιωάννης Λάζαρος (International Strategic Director).
22
ΑΠΡ
2013

Η Online Data έγινε Golden Partner της Microsoft

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα η Online Data είναι Gold Certified Partner της Microsoft.
19
ΑΠΡ
2013

Η Online Data ασημένιος χορηγός στο συνέδριο "Southeast European Intermodality"

Η Online Data, πάντα στο πλευρό των Mεταφορών & Logistics, συμμετέχει ως ασημένιος χορηγός στο "11th South East European Freight Forwarders & Logistics Providers Congress", που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, 16-17 Μαίου 2013, στο Metropolitan Hotel....
Η Online Data, πάντα στο πλευρό των Mεταφορών & Logistics, συμμετέχει ως ασημένιος χορηγός στο "11th South East European Freight Forwarders & Logistics Providers Congress", που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, 16-17 Μαίου 2013, στο Metropolitan Hotel.  Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ & L). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://www.seeffloc2013.com/
08
ΑΠΡ
2013

4η Διεθνής Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Ιδιαίτερα επιτυχημένη και δυναμική ήταν η παρουσία της Online Data στην 4 Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Πλήθος συνεργατών και φίλων πελατών τίμησαν με την παρουσία τους την εταιρεία μας. Τους ευχαριστούμε όλους.
04
ΑΠΡ
2013

Πρόσκληση για τη 4η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Σας περιμένουμε όλους στην 4η Διεθνή Εκθεση Εφοδιαστικης Αλυσίδας στο Metropolitan Expo (4-8 Απριλίου 2013) στο περίπτερο C15, για να σας παρουσιάσουμε τα νέα πληροφοριακά μας συστήματα τεχνολογικής καινοτομίας.
03
ΑΠΡ
2013

Online Data Transport Ecosystem

Ύστερα από 24 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο την πληροφορικής στην Ελλάδα, σας παρουσιάζουμε για πρώτη φορά την τεχνολογική πλατφόρμα "WeLogic", μια τεχνολογία της OnLine Data που θα σηματοδήσει την επόμενη δεκαετία. Δείτε περισσότερα... ...
Ύστερα από 24 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο την πληροφορικής στην Ελλάδα, σας παρουσιάζουμε για πρώτη φορά την τεχνολογική πλατφόρμα "WeLogic", μια τεχνολογία της OnLine Data που θα σηματοδήσει την επόμενη δεκαετία. Δείτε περισσότερα...
26
ΜΑΡ
2013

WeLogic Technology by Online Data

Καινοτομία είναι η λέξη κλειδί για ανάπτυξη και πρόοδο. Σας προσκαλούμε όλους να δείτε την νέα τεχνολογική πλατφόρμα της On Line Data με το trademark "WeLogic technology", μια νέα προσέγγιση στα πληροφοριακά συστήματα και ιδιαίτερα στη διαχείριση...
Καινοτομία είναι η λέξη κλειδί για ανάπτυξη και πρόοδο. Σας προσκαλούμε όλους να δείτε την νέα τεχνολογική πλατφόρμα της On Line Data με το trademark "WeLogic technology", μια νέα προσέγγιση στα πληροφοριακά συστήματα και ιδιαίτερα στη διαχείριση επιχειρησιακών σχέσεων.
28
ΦΕΒ
2013

Case Study της Online Data με την εταιρεία "Global Maritime Agency S.A." για το EDI στο MOS4MOS

Η εταιρεία "GLOBAL MARITIME AGENCY S.A." επέλεξε την πλατφόρμα τεχνολογίας EDI της Online Data στην υλοποίηση του έργου MOS4MOS (MONITORING & OPERATION SERVICES FOR THE MOTORWAYS OF THE SEA) Δείτε περισσότερα… ...
Η εταιρεία "GLOBAL MARITIME AGENCY S.A." επέλεξε την πλατφόρμα τεχνολογίας EDI της Online Data στην υλοποίηση του έργου MOS4MOS (MONITORING & OPERATION SERVICES FOR THE MOTORWAYS OF THE SEA)


Δείτε περισσότερα…
28
ΙΑΝ
2013

Εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων στην εταιρεία "ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΚΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΝ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Α.Ε."

Η εταιρεία "ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΚΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΝ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Α.Ε." με έτος ίδρυσης το 1907 από τον Ευγένιο Ευγενίδη, επέλεξε το APOLLON Transport Management System και το Financial Information System για την ολοκληρωμένη μηχανογράφησή του.
24
ΙΑΝ
2013

Εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων στην εταιρεία "VECTOR INTERNATIONAL TRANSPORT E.Π.Ε."

Η εταιρεία "VECTOR INTERNATIONAL TRANSPORT E.Π.Ε." επέλεξε το APOLLON TMS και το Financial Information Systems για την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων της.
18
ΙΑΝ
2013

Εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων στην εταιρεία "DF LOGISTICS Ε.Π.Ε."

Η εταρία "DF LOGISTICS Ε.Π.Ε." επέλεξε το PARMENION WMS για την υποστήριξη των διαδικασιών της.
08
ΙΑΝ
2013

Εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων στην εταιρεία "LOGIFERT Ε.Π.Ε."

Το πληροφοριακό σύστημα PARMENION WMS επέλεξε η εταιρεία "LOGIFERT Ε.Π.Ε." για την οργάνωση της αποθήκευσης και διακίνησής της. 
04
ΙΑΝ
2013

Εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων στην εταιρεία "TRANSCOMBI EXPRESS A.E."

Η "TRANSCOMBI EXPRESS A.E." ξεκίνησε την λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων APOLLON International Forwarding & Transit Logistics, ΜΕΤΑΦΟΡΕΥΣ Εθνικών Μεταφορών και το Financial ERP της εταιρίας μας.