Υπηρεσίες αιχμής και γνώσης

Τα εξειδικευμένα στελέχη της OnLine Data, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics, αποτελούν μια ομάδα άμεσης και αποτελεσματικής υποστήριξης. Συμβάλουν αποφασιστικά στη διαχείριση της αλλαγής (Change Management) κάθε εταιρείας / πελάτη και αποτελούν παράγοντα επιτυχίας.

Η υλοποίηση των έργων γίνεται βάση ειδικής διεθνούς εφαρμοσμένης μεθοδολογίας, γεγονός που εξασφαλίζει την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε επιχειρησιακών διαδικασιών (Business Processes) καθώς και την ουσιαστική διαχείριση πολύπλοκων σεναρίων.

Αρχική εγκατάσταση, μεταφορά δεδομένων από παλαιότερα συστήματα, παραμετροποίηση διαδικασιών και βασικών πληροφοριών, εκπαίδευση χρηστών και θέσης σε λειτουργία του λογισμικού σε παραγωγική λειτουργία, δημιουργούν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών σε ένα νέο έργο.

Οι Υπηρεσίες Υλοποίησης του Λογισμικού έχουν βασικό στόχο την παραμετροποίηση του με τρόπο που ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες και επιχειρηματικές διαδικασίες του πελάτη. Επιπρόσθετα, αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ενός έργου και συμβάλλουν καθοριστικά στη διαφοροποίηση της λειτουργίας μίας επιχείρησης από τους ανταγωνιστές της.