Το μέλλον είναι εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

CORE Supply Chain & Logistics. Το μέλλον είναι εδώ

H OnLine Data έκλεισε με τον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο τρίμηνο 2021 παρουσιάζοντας σημαντική διψήφια άνοδο σε νέες εγκαταστάσεις, συμβόλαια και έσοδα, συνεχίζοντας σταθερά την αναπτυξιακή πορεία της και επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στον τομέα του λογισμικού για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και τα Logistics.

Με όραμα, προσήλωση και υπευθυνότητα, η OnLine Data ανακοίνωσε ταυτόχρονα τη νέα σειρά πληροφοριακών συστημάτων για τον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics με το μότο “Το μέλλον είναι εδώ“.

Η καινοτομία, το διαδίκτυο των πραγμάτων (ΙοΤ), τα Mobile Apps, τα Digital Portals και τα WEB Applications, αποτελούν τον πυρήνα μιας νέας γενιάς λογισμικού (New Generation Software Suite).

Η μεγάλη βεντάλια της σειράς CORE SCL καλύπτει ολοκληρωμένα τους τομείς των Μεταφορών (Διεθνείς & Εθνικές), των Αστικών Διανομών και των Courier, των 3PL Αποθηκεύσεων (WMS), των Ναυτιλιακών Logistics και των Ναυτικών Πρακτορείων, καθώς και ERP με σύγχρονα εργαλεία όπως το CORE EDI, CORE Business Intelligence, CORE Unified Messaging, CORE CRM και CODE Digital Document Management.