Η OnLine Data Α.Ε. στο 11ο Συνέδριο e-Government Forum

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο 11ο Συνέδριο e-Government Forum «Από την Δημόσια διοίκηση στην ψηφιακή διακυβέρνηση: Η Στρατηγική, οι Στόχοι, τα Έργα, οι Τεχνολογίες» που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τις 16 έως και τις 18 Νοεμβρίου 2021, συμμετείχε η OnLine Data Α.Ε. ως Sponsor.

Στο συνέδριο συναντήθηκαν οι ηγεσίες σημαντικών υπουργείων, κυρίως του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, υπηρεσιακοί παράγοντες που αναλαμβάνουν την υλοποίηση και λειτουργία έργων και υπηρεσιών ΤΠΕ/ICT, στελέχη εταιρειών Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών, καθώς και θεσμικοί συγγενείς παράγοντες της αγοράς ΤΠΕ.

Μέσα από τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν αναδείχθηκαν οι κρίσιμες εξελίξεις των τεχνολογιών στους τομείς της πληροφορικής και των επικοινωνιών, οι διοικητικές αλλαγές που καλούνται να υποστηρίξουν οι ψηφιακές τεχνολογίες και τα έργα πληροφορικής, τα νομικά ζητήματα του τομέα της Διοικητικής Μεταρρύθμισης του Δημόσιου τομέα κλπ.

Στο συνέδριο παραβρέθηκε ως ομιλητής ο Business Development Director της OnLine Data, Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου, ο οποίος αναφέρθηκε στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT) ως βασική προυπόυεση για την αποτελεσματική λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης και των ψηφιακών υπηρεσιών.

συνέδριο