Η OnLine Data με ισχυρή παρουσία στο 1ο Digital Enterprise Transformation 1η & 2α Ιουνίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η OnLine Data με ισχυρή παρουσία στο 1ο Digital Enterprise Transformation 1η & 2α Ιουνίου 2021

Στο 1ο Συνέδριο Digital Enterprise Transformation «Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Μονόδρομος ανάπτυξης και εξόδου από τις επιπτώσεις της πανδημίας» συμμετείχε η OnLine Data ως Honored Supporter στο συνεδρίου.

Ο κ. Νίκος Ροδόπουλος, Πρόεδρος της OnLine Data, την δεύτερη ημέρα στο κεντρικό panel του συνεδρίου αναφέρθηκε στην ευθύνη της επιχειρηματικότητας. Ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο 5G, λέγοντας ότι αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία στον επιχειρησιακό κόσμο η οποία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ο Πρόεδρος της OnLine Data, τόνισε ότι πρόκειται για μια εθνική προσπάθεια που θα αλλάξει ολοκληρωτικά την Ελλάδα, μεταμορφώνοντας την σε μία ανεξάρτητη αλλά διασυνδεδεμένη Ευρωπαϊκή δύναμη.

Κλείνοντας υπογράμμισε ότι, οι επιχειρηματίες, οι θεσμικοί παράγοντες και η Πολιτεία, πέρα από τις οποίες διαφωνίες μπορεί να έχουν, πρέπει να δημιουργήσουν κοινούς στόχους και κοινά οράματα, διότι μόνο έτσι θα «περάσουμε στο νέο μέλλον και όχι στο νέο παρελθόν».

Την πρώτη ημέρα ο κ. Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου, Business Development Director, παρουσίασε την εργαλειοθήκη των πληροφοριακών συστημάτων της OnLine Data για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και Τα Logistics. Ιδιαίτερη αίσθηση δημιουργήθηκε από την παρουσίαση των λύσεων ΙοΤ για την καινοτομία και ευελιξία τους.