Η OnLine Data στο 1ο Συνέδριο Digital Enterprise Transformation

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η OnLine Data A.E. έχει την τιμή να είναι Honored Supporter στο 1ο Συνέδριο Digital Enterprise Transformation «Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Μονόδρομος ανάπτυξης και εξόδου από τις επιπτώσεις της πανδημίας» στις 1 και 2 Ιουνίου 2021.

Μέσα από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν και τις ομιλίες πολιτικών, κυβερνητικών και ανώτατων εταιρικών και θεσμικών παραγόντων, θα αναδειχθεί η σημαντικότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελληνική πραγματικότητα. Ανάμεσα στους ομιλητές συμμετέχει και ο Πρόεδρος της OnLine Data, κύριος Νικόλαος Ροδόπουλος, ο οποίος θα αναφερθεί σε θέματα στρατηγικής και ο Business Development Director της OnLine Data, κύριος Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου ο οποίος θα παρουσιάσει λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού για τις ελληνικές επιχειρήσεις .

Το συνέδριο επικεντρώνεται στις αλλαγές που πρέπει να υλοποιήσουν επιχειρήσεις και φορείς, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός. Επιπρόσθετα, το συνέδριο αποσκοπεί στο να φέρει σε επαφή τους δημιουργούς των ψηφιακών λύσεων με τα στελέχη των επιχειρήσεων, των φορέων και των οργανισμών που αναζητούν λύσεις στα προβλήματα που αναδύονται στην επιφάνεια από την αναγκαιότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να παρακολουθήσετε στο συνέδριο, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα, enterprisetransformation.gr